FAIL (browserul nu suporta unele aplicatii Flash).
 

AC.DANCEPLANET.RO a fost infiintata de Manole Razvan in anul 2003 si a devenit membru al F.R.D.S ( FEDERATIA ROMANA DE DANS SPORTIV ) chiar in acelasi an.

AC.DANCEPLANET.RO are ca scop principal sprijinirea si coordonarea activitatiilor de dans sportiv de masa si de performanta pentru toate categoriile de varsta.

Inceputul a fost promitator, deja in primii ani de infiintare au aparut primele rezultate remarcabile la diferite competitii nationale si internationale la care a participat clubul.

AC.DANCEPLANET.RO are in acest moment in jur de 30 de perechi de performanta la toate clasele valorica si peste 100 de sportivi amatori.

In fiecare an clubul participa la aproximativ 15-20 de competitii majore pe plan national.

In anul 2009 A.C. DANCEPLANET.RO a avut cea mai puternica reprezentare la nivel national, aducand in orasul Iasi titlurile de campioni si vice-campioni nationali de la CAMPIONATUL NATIONAL DE DANS SPORTIV organizat la Oradea.

Clubul de dans sportiv AC.DANCEPLANET.RO are in componenta la ora actuala nu mai putin de 5 perechi in lotul national de dans sportiv (finalisti la campionatul national). Perechea Manole Razvan & Negoduico Olga - care sunt si antrenorii clubului AC.DANCEPLANET.RO Iasi, alaturi de campionii Andras Faluvegi & Mirona Toncean, va reprezenta Romania la Campionatul European din Germania (Oldenburg) in luna aprilie si la Campionatul Mondial de dans sportiv din Slovenia (Maribor) in luna noiembrie.

Festivalul national de dans sportiv Ploiesti 2009

In perioada 19-20 decembrie 2009, clubul de dans sportiv SPORT DANCE Prahova a gazduit cea de-a VI - a editite a FESTIVALULUI NATIONAL DE DANS SPORTIV PLOIESTI.

Clubul nostru a incheiat cel mai prolific an din istoria sa in stilul caracteristic, aducand in vitrinele sal [...]